Klik her for at gå til startsiden.

Din EDB- OG IT-Partner!

 

 KONSULENTBISTAND   
.
 Priser
 Målgruppe
 Tilbudsløsninger
 
 EDB         
 
 Workstation
 Office-Pc
 Bærbar
 Hardware
 Restlager
 Handelsbetingelser

 

 HJEMMESIDER          
 
 Oprettelse
 Fotografering 
 Domæne og Web-hotel

 

 FLP
 
 FLP-Produktoversigt
 Aloe Vera online

  

 FIRMAET
 
 Kontakt
 Medarbejdere

 

 LINKS
 
 Samarbejdspartnere
 Andre erhverv

                                        

Målgruppe

Firmaet henvender sig både til private og erhverv. Uanset om der er tale om store eller små opgaver, tilbyder firmaet altid en fast tilknyttet konsulent.


Konsulentbistand for private

Mange mennesker har en trang til at fylde huset med computertilbehør som scanner, digitalkamera, webkamera, all-in-one-printer, 3D-briller, mikrofon osv. Desværre er det de færreste, der får fuldt udnytte af alle tingene. Både fordi mange ikke er klar over, hvor meget tingene i virkeligheden kan yde, men også fordi en sammenkobling af mange ting på én gang tit kan resultere i konflikter på computeren.

Udover at tilslutte og konfigurere hardware, tilbyder vi også vejledning og undervisning i forbindelse med forskellige add-ons, drivere og softwareløsninger.


Konsulentbistand til erhverv

En løsning der benyttes af mange virksomheder i dag, er at have en eller flere fuldtids Edb- og It-ansvarlig(e) ansat til både vedligeholdelse, fornyelse, rådgivning m.m. De to største fejl vi ser i denne forbindelse er:

1/ Den/de Edb- og It-ansvarlig(e) der er i firmaet, vedligeholder som regel kun ét netværk og én maskinpark, hvorfor der ofte mangler inspiration, fornyelse og planer i It-afdelingerne på selv meget store virksomheder. 

2/ Fastansættelse af en person til varetagelse af Edb og It er endnu en ekstraomkostning. Vi kan i stedet tilbyde vores assistance når behovet er dertil.

Flere større virksomheder i Århus og omegn benytter firmaet til bl.a. undervisning og rådgivning i det daglige.

 
 

LBJ ApS - Vestergade 49 - 8000 Århus C - Tlf. 86121717