Klik her for at gå til startsiden.

Din EDB- OG IT-Partner!

 

 KONSULENTBISTAND   
.
 Priser
 Målgruppe
 Tilbudsløsninger
 
 EDB         
 
 Workstation
 Office-Pc
 Bærbar
 Hardware
 Restlager
 Handelsbetingelser

 

 HJEMMESIDER          
 
 Oprettelse
 Fotografering 
 Domæne og Web-hotel

 

 FLP
 
 FLP-Produktoversigt
 Aloe Vera online

 

 FIRMAET
 
 Kontakt
 Medarbejdere

 

 LINKS
 
 Samarbejdspartnere
 Andre erhverv

                                        

Handelsbetingelser

 

Salgsbetingelser

Du kan bestille varer hos LBJ ApS via E-mail eller telefonisk mellem kl. 8.00 og 16.00 på alle hverdage. Varerne kan afhentes på vores kontor mellem kl. 10.00 og 15.00 uden nogen form for gebyr.

 

Bestilling

Varer bestilt inden kl. 16.30 sendes normalt den samme dag. I tilfælde, hvor en vare er i restordre og ikke forventes hjemme inden 2 arbejdsdage, vil dette tilgå kunden enten pr. e-mail eller telefon.

 

Levering

Alle varer sendes med Post Danmark. Lagervarer sendes så vidt muligt samme dag som de er bestilt. Hvis det leverede ikke svarer til den medfølgende faktura, skal LBJ ApS have besked herom senest 5 arbejdsdage efter.

 

Fragt

Der sendes ikke pakker til udlandet, Grønland og Færøerne.

Fragtpriserne i Danmark er som nedenstående (ekskl. moms):

 
Ekspeditionsgebyr : 0,00 Kr.
Dankortgebyr : 0,00 Kr.
Efterkravsgebyr : 45,00 Kr.
Afhentningsgebyr : 0,00 Kr.
Pakke (0-1 Kg.) : 25,00 Kr.
Pakke (1-5 Kg.) : 39,00 Kr.
Pakke (5-10 Kg.) : 93,00 Kr.
Pakke (10-15 Kg.) : 115,00 Kr.
Pakke (15-20 Kg.) : 135,00 Kr.
Pakke (20-25 Kg.) : 144,00 Kr.
PC uden skræm : 100,00 Kr.
PC med skærm : 150,00 Kr.

 

Garanti

Med mindre andet er aftalt, er der 1 års garanti på varer købt hos LBJ ApS. I tilfælde hvor der på hjemmesiden eller på varen fremgår en garanti der er længere end 1 år, er dette en fabriksgaranti, der er stillet af producenten. 

Skulle en vare gå i stykker ved normalt brug, sendes den så vidt muligt i original emballage, med alt tilbehør såsom manualer, en kopi af fakturaen og en fejlbeskrivelse til LBJ ApS, som herefter formidler reparationen af varen. Viser varen sig ikke at være i stykker, eller at fejlen ikke kan påvises ud fra kundens fejlbeskrivelse, vil varen blive returneret, og kunden vil blive faktureret 350,00 Kr. ekskl. moms pr. teknikertime. Herudover faktureres også porto og efterkravsgebyr dækkende den aktuelle vares vægt.

Hvis der konstateres fejl, repareres varen eller ombyttes, og sendes uden leveringsomkostninger tilbage til kunden.

 

Returnering af varer (fortrydelsesret)

Varer der ikke er skaffevarer, og som stadig er i væsentlig samme stand som modtaget, kan returneres inden 14 dage. Der vil herefter blive sendt en check pålydende tilgodehavendet minus fragt og efterkravsgebyr, inden for 2 arbejdsdage. Det er ikke muligt at returnere software hvor forseglingen er brudt eller emballagen ikke er 100% intakt.

Varer sendt til LBJ ApS på efterkrav vil blive nægtet modtaget. Det er muligt enten at aflevere varen på vores adresse eller sende den til LBJ ApS.

 

Emballering

Da computerdele er meget følsomme overfor stød og statisk elektricitet, er korrekt emballering nødvendig. Hvis kunden på nogen måde er i tvivl om, hvordan varer skal emballeres korrekt, kontaktes en konsulent hos LBJ ApS inden varen sendes.

Hvis varer sendes uforsvarligt, gøres kunden erstatningspligtig.

 

Generelle betingelser/service

Fungerer varer købt hos LBJ ApS efter korrekt installation ikke efter hensigten, henviser vi til vores garantibestemmelser.

 

Ansvarsbegrænsninger og forbehold

Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl. Priserne er kun gældende i Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland.

LBJ ApS påtager sig intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang LBJ ApS er ansvarlig overfor køberen, er LBJ ApS' ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr, og indirekte tab, såsom tabt arbejdsfortjeneste, forsendelsesomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.m.

Manualer til LBJ ApS' varer forekommer som regel på engelsk. Køber kan ikke rette krav mod LBJ ApS om, at disse skal leveres på et andet sprog.

LBJ ApS påtager sig intet ansvar for, at varer købt hos LBJ ApS virker sammen med produkter købt andet steds. Ved evt. garantireparation hvor fejlen viser sig, at vores produkt ikke virker sammen med et produkt købt hos en anden forhandler, vil varen blive betragtet som 100% i orden, og vil blive behandlet efter vores garantibestemmelser.

      

 
 

LBJ ApS - Vestergade 49 - 8000 Århus C - Tlf. 86121717